Prinsessornas mamma -


Längtar efter sommaren...

____________________________________________________________________________
Inlägget skrevs: 2009-02-02 klockan: 12:41:33

...speciellt när man tittar på såna här kort...



...SysterYster & Jennifer sommaren 2006

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hejsan! Hade räknat ut att ni inte skulle komma och det gör självklart ingenting. Förstår att det inte är roligt att vara utan jobb, hoppas det kommer något annat snart. Visst kan jag fixa stolarna, ska ut dit i veckan. Ska bli kul å ser hur rummet ser ut, vi ses ju snart för vi kommer ju på Benjamins dop. Kram kram

2009-02-03 @ 12:33:16
URL: http://ternestael.blogg.se/
Postat av: Nina

Tackar =) Han är bedårande. Å han bara sover hela tiden. Kommer inte ihåg att Melvin sov så där mycket! Å Mikael blir ju så "ampen" Han tycker att han sover för mycket! Kram

2009-02-03 @ 16:42:18
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Andrea

Tack för din kommentar:) Ja, jag är väldigt stolt över hur mycket brorsan bryr sig & engagerar sig i sina små busfrön. :) Det där med bilen var ju inte allt för roligt, men det löser sig nog.. Pappa ska lämna in den i Umeå på bilskadecenter, nu när han blir arbetslös och får tid över. Hoppas att de kan gör något åt den bara. Föresten visst har du också jobbat på polar?

2009-02-03 @ 22:01:46
URL: http://livetenligtdregan.blogg.se/
Postat av: Andrea

Nä precis.. kan förstå hur du känner det. Min pappa blev ju av med jobbet idag. Men han är ju ändå rätt lugn, alltså det är ju inte kul för någon polar arbetare just nu, men han är ju ändå i "rätt ålder". Har ju inga småbarn att försörja, och huset är ju avbetalt (tror ja). Han säger ju att det är värre för de yngre som skaffat hus och har barn att ta hand om. Men det är klart, samtidigt är han i den ålder där det är svårare att få ett nytt jobb. Men hela dorotea är ju i stort sett beroende av polar, så man får försöka tänka positivt och hoppas att det vänder och att de kan återanställa lite folk.. Innan maj, kanske det har vänt.. Jag håller mina tummar och ber en lten bön för det (små religiös som man är) :)

2009-02-04 @ 19:16:24
URL: http://livetenligtdregan.blogg.se/
Postat av: jenny

Hejsan!

Tyvärr blev det inga stolar. Dels glömde jag bort det men sedan hade Ida inge plats i bilen för mamma åkte hem med dom. Men jag kan ta dom när vi kommer hem till dopet, hör av dig hur du vill göra. Kram kram och jag längtar tills vi träffas!

2009-02-09 @ 22:24:51
URL: http://ternestael.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0