I ett år har du varit en ängel...

 

...men du är för alltid min älskade pappa!Tårarna rinner...tänker på denna dagen för ett år sedan.
Just vid denna tiden var jag världens lyckligaste!!
Hade ju fått lilla Tilda cirka 2 månader innan, och både hon och Jennifer var friska.
Alla runt omkring mig var friska och jag hade sååå mycket att se fram emot.

Men all den gnistan släcktes efter 20,20 denna dag för exakt ett år sedan.
Då du flög upp till änglarna och lämnade oss i sån enorm saknad.
Jag saknar dig mer än jag kan förklara...
Känner mig så  ensam, vill bara att du kliver in genom dörren som du gjorde nästan dagligen...

Saknaden och smärtan tar så mycket energi av mig ibland, och idag och igår är nog de jobbigaste på länge.
Tankar och funderingar, som egentligen inte gör någon skillnad nu....

Aldrig trodde jag att jag skulle förlora dig pappa, så här tidigt.Dagen då det hände...

...den värsta i mitt liv.

Började som vilken dag som helst...var lite stressad i kroppen bara. Så magvärk fick jag stå ut med... Bestämde att jag skulle på
bvc för att väga och mäta lilla Tilda. Jag frågade min vän Kristina om hon hade tid och lust att skjutsa oss ner, och sen en snabbis in på affären. 

Vi var väl på
bvc vid 10-10,30 tiden. Precis nästan då jag var klar, så far strömmen... Skönt tänkte jag, jag hann precis...
Sedan for vi upp på affären och handlade, även fast detvar nästan kolsvart i hela butiken... For hem och tjejerna fick vila lite. 

Vid två tog jag med tjejerna och gick över till svärmor, för Jennifer var lite less vid detta laget... hon ville se på teven...
Strax efter tre kommer gubben till svärmor, då har dom fått sluta pga strömavbrottet. Vi klär på barnen och beger oss hem, väl hemma bestämmer vi oss för att fara och handla... (klockan är nu 15,30 ca)   
Jag brukar aldrig vela över sådant, men jag vankade fram och tillbaka, ska jag följa eller inte? Var det något jag kände på mig?

Jag bestämde mig för att följa, och vi gjorde något så enkelt som att grilla korv då inte strömmen fungerade. Svärmor och hennes gubbe käkade här. Skulle följt med till barnens kusin som fyllde år, men jag hade lite magvärk och kände bara att jag behövde lite tid hemma. 

Under denna tid händer inte så mycket, strömmen är fortfarande borta, och jag tänder ljus i hela huset, för att det inte ska bli kolsvart då solen går ner. Jag sitter i fåtöljen när strömmen kommer tillbaka, och jag slår på teven. KLockan är strax efter sju. Börjar titta på Idol då det börjar och då kommer oxå gubben och Jennifer hem. Gubben bär upp Jennifer i hennes säng då hon somnade i bilen hem. Sen går han ut i garaget en stund.

Vid 20,45 kommer samtalet som förändrade min värld...
Jag håller lilla Tilda i famnen, hon sover. Jag undrar vem det kan vara, och när han presenterar sig så far hjärtat upp i halsgropen. PAPPA!
-"(pappas namn) är det din pappa!?

Sedan förljer en lång förklaring om vad som hänt, men jag vet...vill inte!! Nej, säg det inte!!

-"din far är inte längre i livet..... 

Mina ben vek sig och jag bara stammade fram;
-"nej, det kan inte vara sant, när????

Läkaren förklarar att du gick bort för en halvtimme sedan, exakta tiden fick jag sedan, 20.20.

Jag tog mig upp och sprang ut till garaget till gubben. Hon tog lilla Tilda som faktiskt fortfarande sover vid detta laget, och leder mig in i huset igen. Jag försöker få fram allt, men jag tror inte jag fattat det själv. Jag försöker samla mig själv för att ringa min familj... Men jag vill iväg...vill fara till dig pappa. Ingrid kommer hem till mig, likaså Brittis med sin man.
Ingrid följer med, Brittis och gubben, Tilda och jag.
Då vi kommer dit får vi sätta oss i ett rum och vänta på läkaren.
Han förklarar än en gång vad som hänt...men jag kan inte lyssna, vill till dig pappa. En sjukhus präst kommer och hon följer med os och läkaren ner till det rum där du finns....

Att stå utanför den dörren, går inte att beskriva....hur skulle jag reagera? Jag minns att jag tänkte; hinner jag rädda dig pappa? Väntar du tills jag kom? Varför vet jag inte, man är bara borta... Man kan in fatta att du är borta helt enkelt...
Men sen när dörren öppnades och vi fick gå in....där låg du i ett litet rum, med ett vitt lakan på dig. På ett litet bord bredvid lyser ett ljus... Jag går fram till dig och allt rasar...PAPPA!!!! Jag kramar om dig och mina tårarna vill forsa, men dom börjar ta slut.
Jag tar din hand och vill inte släppa! Jag är här nu pappa, kom tillbaka! Allt blir bra nu!! Du sover ju bara, VAKNA!!

Men du har redan lämnat oss... kvar finns ditt "skal".
Vi sitter länge och bara håller din hand, pratar med prästen, tar lite kort, och det ångrar jag INTE! Dom korten visar hur fridfull du såg ut, det ser ut som om du sover. Är så svårt att lämna dig där ensam... Men till slut måste jag ta mitt farväl. Ta farväl av dig, min älskade pappa, som jag inte fick ta farväl av innan du avled.

Sjukstugan hade försökt att ringa mig då du skulle iväg med ambulansen, detta var vid 15,30!!!! Då jag velade hemma om att fara och handla eller inte.

Jag är så stolt över att vara din dotter, och jag är så tacksam över allt du gjort för mig. Du fanns alltid där, och du var den bästa morfar man kunde önska sig!

Jag saknar dig så mycket, kan fortfarande inte fatta att jag aldrig mer kommer att få krama dig, men visst slås man hela tiden av sanningen, den är bara så smärtsam och tung.

Sista kortet på dig som vi har är taget på din födelsedag, två veckor innan du avled, och du håller i lilla Tilda.  Det kortet är guld värt för mig. Där var du glad och mådde bra! Du höll Tilda så stolt och hela dagen var lyckad!

Jag älskar dig pappa - nu och för alltidPs. detta inlägg skrevs igår på min andra blogg! /Ds


Sista gången jag fick höra din röst...

 

...var idag för ett år sedan... 

Jag ringde för att höra hur du mådde, och du var sämre...
 Nu mådde du illa oxå, och inga värktabletter hjälpte.
Ingen läkartid fick du heller denna dag... ;(

Om jag vetat att det var sista gången jag skulle få höra din röst...
Om jag hade vetat hur sjuk du egentligen var, men det tror jag inte ens att du själv visste.
Eller visste du på något sätt pappa?
 

Min pappa
Imorgon hade du blivit 59 år...

Tors 4 sep 22:08
...men den får du fira uppe hos änglarna. ;(

Jag kan inte längre bjuda dig på tårta och middag...och inte heller ge dig en present... men det som gör mest ont är att inte få krama om dig! Kan inte fatta det pappa, KOM TILLBAKA!!!

Att sova är inte att tänka på, det känns jobbigt att lägga sig ner, för jag vet vad som kommer upp i mitt huvud då. Börjar bara tänka på dig, och allt jag kunde ha gjort osv. Något som hjälper är att få ligga bredvid tjejerna... Bara få höra dom andas och titta på dom... Vad gjorde jag utan dom pappa??
Jennifer saknar dig... hon talar ofta om att du var sjuk och for upp till änglarna.

Grattis i förskott Pappa, syns vid graven imorgon!

Jag älskar dig - nu och för alltid

Ingen ändring...

Mån 25 aug 14:17


...på din sten är gjord än... *Suck*  Varför ska det tjorvas? Vill ju bara få det fint...

Saknar dig pappa...jag tänker hela dagarna på vad du skulle gjort nu om du var i livet... Då hade du idag kommit hit snart... Jag hade fått krama dig och du hade busat med barnen. Du hade blivit bjuden på middag.
Då hade du fått besök på torsdag av Björn med familj! Vi hade ätit middag tillsammans och säkert spelat lite kort! ;)   Är det fint väder hade vi säkert tagit en minigolf runda så Björne får fuska lite...hihi.

Men... vi får göra dessa saker utan dig pappa.. och det är jobbigt och jag önskar inget hellre än att få uppleva ditt skratt igen.

Skicka ner en stor dos av det och en kram så jag får sova gott pappa, för jag saknar dig....älskar dig - nu och för alltid

Jobbig start...

Tis 12 aug 09:24....på morgonen... solen skiner och tjejerna är friska och glada....men du är inte här... =(  Jag kan inte ringa dig och be dig komma över och göra oss sällskap. Jag får aldrig mer se ditt leende eller hålla din hand... aldrig mer kommer jag få krama dig pappa..!!!

Jag saknar dig så mycket!! Jag vill bara vakna ur denna mardröm, kan inte fatta att det är så här. Jag känner mig så ensam... Varför du?? VARFÖR?? Varför var dom tvungen att ta min älskade pappa ifrån mig?? Gråter

Jag älskar dig pappa!


......


Fre 8 aug 08:40...känner bara sån otrolig ilska...sitter och retar upp mig på sjukan... VARFÖR??
Jag vet att inget kan få dig tillbaka men varför fick du inte hjälp när du var ner??...
Då kanske du varit i liv idag....

Stenen ska i alla fall fixas nu, dom kommer troligen nästa vecka med en förlängd sockel samt blomlist. Senare i September skulle dom komma och fylla i texten så det bryter av mer mot stenen. Hoppas det blir bra... Jag är så ledsen att du inte fått några blommor planterade där, men jag ville inte göra något förrän allt är klart.

Vad jag än gör pappa, så tänker jag på dig. Önskar att du fick se hur mina flickor växer och lär sig nya saker hela tiden. Önskar du var här och fick se hur det ändras i huset. Önskar du var här och fick se dina nya barnbarn som snart tittar ut.... Fast jag tror ändå att du ser, fast uppifrån... 

Varför skulle det bli så här? Du som hittat det perfekta stället, med underbar utsikt. Du hade några år till att arbeta, sen skulle du äntligen få pension, som du verkligen förtjänade. Du skulle få njuta på dagarna, och spendera mycket tid med dina barn och barnbarn.

Jag saknar dig så mycket, har så svårt att förstå att du är borta.


Jag älskar dig Pappa - min hjälte!

När pappa?...

Sön 20 jul 14:58
...När ska allt vända? När ska jag sluta gråta? När ska jag sluta drömma om att rädda sig? När ska jag få bort klumpen i bröstet? När kommer du tillbaka till mig???

NÄR???
Gråter

Stenen är här....

Ons 16 jul 11:35...men inget var som det skulle...
Har kontaktat begravningsbyrän, men tyvärr har leverantören semester nu, så vi måste vänta och se... =(  Tråkigt...hade ju velat börja plantera lite hos dig, det ser så tomt ut...

Saknar dig så enormt, vill bara vrida tillbaka klockan!! Vill få dig tillbaka, vill bara ha dig här hos mig!!! Gråter

Jag kommer aldrig att bli densamme, men något som aldrig kommer att förändras är hur mycket jag älskar dig.

Du var och förblir min stora hjälte!

Min pappa - min hjälte

Fre 11 jul 14:28


...vet inte vad jag ska skriva pappa, men du vet ju att jag saknar dig mer än ord kan säga. Tänker på dig varje dag, önskar du var här.

Jag hoppas att din sten kommit då vi kommer hem. Då ska jag plantera och göra fint hos dig.

Jag älskar dig pappa - kommer snart hem!

Nu åker jag bort...

Fre 4 jul 07:35..ett tag pappa, men jag kommer snart hem till dig igen. Fast i mitt hjärta är du med mig överallt.

Jag saknar dig min älskade pappa

Gomorron Pappa!

Tis 24 jun 08:01...Har sovit så dåligt i natt och ändå gick jag och la mig tidigt... =( Har bara legat och vridit mig de ggr inte Tilda velat snutta dvs...

Ingen sol idag heller, vart tog värmen vägen?

Hoppas stenen kommer snart...vill ju att den ska vara här då Björn kommer upp... Och så vill jag ju kunna plantera blommor hos dig, nu ser det så tomt och ensamt ut... Men det blir fint, snart pappa!

Jag saknar dig...hur ska det någonsin bli bättre än så här? Hur ska jag någonsin förstå meningen med att du var tvungen att lämna denna värld? VARFÖR??
Lilla Jennifer frågade häromdagen varför du var tvungen att fara upp till änglarna, och jag svarade för att änglarna behövde honom...då säger hon, men mamma, vi behöver ju oxå honom... Ja, det gör vi verkligen. Inget är sig likt pappa, känner mig så otroligt ensam väldigt ofta nu... Vill bara att du ska kliva in genom dörren med ditt leende och bara lysa upp min dag.

Snart far vi ner till mamma och syskonen. Ska bli så skönt att få träffa alla. Ska ta barnen till skansen och kanske Junibacken. Planerar inte alltför mycket, utan tar dagarna som det kommer. Vi har ju massor med tid så...

Pappa, vindpusten jag kände igår som lätt rörde min hand... var det du?? I så fall så fortsätt med det...
Jag älskar dig!

This is my thanks
I will hold my head up high
To try and see you
There´s so much I wanna say
`Bove all that I miss you

And that I`m stronger than before
Cuz I`m learning to get by
But my love for you won´t die.

And there isn´t anyone
Who could tell me I´m dreaming
Cuz each night when I think about your faces
They all seem so real to me
But I´m stronger than before
Cuz I´m learning to get by
And my love for you won´t die

This is my thanks
For all the love you brought into
my life when you were mine
This is my thanks
For the memories, we will cherish,
now that you´re gone
All I really dream of
is to hold you tight and let you know
You will always be here with us
In every single way but that...

Cuz I really dream of
is to hold you tight and let you know
You will always be here with us
In every single way but that...(Text och musik: Sanna Nielsen)

Från "andra sidan"...

Fre 13 jun 13:36


...tack pappa! Vilken upplevelse...att få veta att du mår bra. Jag saknar dig så mycket!!! Jag är stolt över dig oxå, du är den mest underbara pappan i världen! Jag är dig evigt tacksam för allt du gjort för mig och mina barn. Du är så enormt saknad, går inte en dag utan att jag tänker på dig.

Längtar tills nästa gång jag får möjligheten att kanske få tala med dig igen...

Tills dess...jag älskar dig pappa!!

Kan inte...

Ons 11 jun 14:38...och vill inte. Jag vill bara att du ska komma tillbaka!!

Imorgon pappa...då måste du "vara där". För min skull...

Snart kommer din sten... hoppas jag får vara med då den sätts dit.

Lyssnar på min underbara låt och tårarna rinner...saknar dig så mycket. Du är så "verklig" för mig, känns som om det vore igår du var här hos mig...fast ändå inte...för jag saknar dig som om det gått flera år.

/din dotter

Stenen på väg...

Tors 22 maj 12:59...eller i alla fall skissen... Hoppas den blir fin. Till slut lyckades alla syskon komma överens vad det skulle stå... Men man har ju ingen aning om sånt här, skulle ju vilja tala om för hela världen vilken fin och underbar människa du var, men så stor sten skulle bara se dumt ut.... =)

Jennifer, Tilda och jag gick in på byn idag, och Jennifer gick hela vägen dit själv. Hon styrde sin lilla dockvagn! =)  Sen insåg vi att vi inte skulle hinna hem till Inges lunch, så då fick vi åka hem med honom!

Hoppas du vet vad som ska hända i början av nästa månad, för jag vill verkligen att du på nåt sätt finns där med mig....

Jag är stolt över att vara din dotter! Kram

Ville bara säga...

Mån 19 maj 15:13...att jag saknar dig pappa! Jag saknar dig så det gör ont.

Jag vill inte vara ensam, jag vill att du kommer tillbaka!

Snart hade du...

Mån 12 maj 10:23


...kommit in genom dörren och Jennifer hade blivit glad och ropat "moffa"!!
Och då hade jag bjudit på fika och hört hur det var med dig. Sen hade du busat lite med barnen innan du skulle iväg igen. Men du skulle komma förbi senare för jag skulle bjuda på middag! =)  du gav mig ett smittande leende och sen begav du dig!

En helt underbar dag...om du fortfarande hade funnits här hos mig... Gråter

Men dina dagliga besök lyser med sin frånvaro och saknaden gör för ont för att försöka förklara. Att mista dig pappa är det mest smärtsamma jag upplevt, och smärtan vill inte försvinna. Jag vet inte hur jag ska gå tillbaka till det "vanliga" igen, för det vanliga var ju med dig....

jag älskar dig!!

Finns inga ord...

Ons 7 maj 12:59


..som kan beskriva hur mycket jag saknar dig pappa. HUr mycket jag önskar att du klev in genom dörren som du alltid brukar göra, så jag fick ha dig i mitt liv ett tag till. 
Att himlen behövde sin ängel tillbaka är väl en sak, men just den ängeln behövdes här hos oss. Vi behöver hans närvaro, jag behöver MIN PAPPA!!

Vrida tillbaka klockan...

Tors 24 apr 09:40....är inte möjligt, men det skulle jag gjort utan att tveka om chansen kom...

Jag saknar dig pappa, har varit dålig hela veckan, och har naturligtvis tänkt på dig som var ordentligt sjuk innan du lämnade oss...

Jennifer talade om igår att hon saknade dig! Vi talade om när vi var på Junsele djurpark, det var då Jennifer talade om det. Hon höll i apan vi köpte åt henne!

Älskar dig pappa, saknaden gör ONT! Gråter


Ännu en solig dag...

Tis 22 apr 07:35...trots att det "regnar" i mitt hjärta...

Igår när telefonen ringde och jag svarade kom Jennifer fram och frågade; är det moffan?  Kändes konstigt, men jag är samtidigt så glad att hon har dig så "färskt" i minnet....vill ju att hon alltid ska minnas dig, jag pratar om dig nästan dagligen och du finns ju på kort överallt.

Jag drömde om dig inatt... igen. Denna gången var det innan begravningen..då jag fick komma in och ta mitt farväl... Det går inte att beskriva pappa, hur det kändes att komma in i det rummet...med vackra blommor och levande ljus omkring dig... en medalj har fästs på din kavaj; världens bästa farfar... rosenblad är lagt på din kudde...och där ligger du...det ser ut som om det rinner en tår på din kind...förstår att det nog är för att du nu är ute i värmen....jag torkar bort den i alla fall, håller din hand...VARFÖR,varför????  Detta är sista gången jag någonsin kommer att få se dig...hur tar man farväl av sin pappa? Jag lägger dit ett kort på alla barnen och barnbarnen bredvid ditt huvud...smeker ditt hår...talar om för dig hur mycket jag älskar dig och att jag hoppas att du vakar över mig nu...jag tar din hand för sista gången i mitt liv...den är kall...vill inte släppa... farväl pappa...vi syns i Nangijala.

Jag älskar dig Pappa - min underbara Pappa.......

Tittar på...

Lör 19 apr 09:50


...den "videosnutten" jag gjorde och tårarna rinner. Ibland kan jag komma på mig själv att tänka; undrar om jag ska ringa pappa eller undrar om pappa kommer snart... Kommer på ju rätt fort att det inte är möjligt, men jag kan bara inte fatta att du är borta...för alltid.

Är jätte förskyld och har feber, så jag kan inte komma ner och hälsa på dig än...men jag kommer! Och snart ska du få en sten!

Du kommer att få en liten kille till barnbarn i September! Brorsan och Lillian kollade upp könet, och det blir en liten lillebror till Melvin!

Jag saknar dig så mycket pappa, varför blev det så här??? Varför fick du inte stanna här med oss...VARFÖR?!!! Du är min stora hjälte och jag älskar dig av hela mitt hjärta.

kram pappa


Pappa...jag är hemma nu...

Ons 16 apr 20:18


...har du saknat mig?

Jag saknar dig mer än ord kan beskriva.

Jag älskar dig - nu och för alltid

Att sakna...

.Fre 4 apr 08:53


.. någon som man vet att man aldrig kommer träffa igen, är nog det mest smärtsamma...  Bara vetskapen om att aldrig få se dig, höra dig prata eller skratta, eller bara få hålla dig i handen igen... DET GÖR ONT!!

Du är en människa som alla tyckte om, en omtänksam, trevlig och rolig människa. En sån som inte drog sig för att hjälpa till, utan fanns ofta där då man behövde dig.
Du var en underbar morfar/farfar. Jennifer lyste upp då du kom, och hon pratar om dig nästan varje dag. Jag såg i dina ögon när du höll i dina barnbarn, att det var lycka och stolthet.
Du var världens bästa PAPPA! Allt du gav mig och gjorde för mig... Glömmer aldrig dina fina små presenter som kunde dyka upp, eller alla dina dagliga besök, som jag saknar så fruktansvärt mycket.

Vaka över mig pappa, jag älskar dig!

Solen skiner men mitt hjärta gråter...

Ons 2 apr 15:36


...å va härligt väder det är nu pappa. Du hade njutit! Man vill knappt vara inne. Men jag har gett tjejerna lite mellis, och sen ska vi fara upp och handla med gubben.

Jag har gått och blivit förskyld, undrade när jag skulle åka dit efter alla dessa förskylningar barnen och gubben haft.... Hoppas det inte blir värre, vill ju vara frisk när vi ska ner till Stockholm.

Såg bilen din idag igen när jag gick in på dagis med Jennifer....och när vi gick hem... =(  

Igår gick Ingemars morbror bort... =(   När vi pratade om det så sa Jennifer; min moffa har oxå gått bort, han är hos änglarna, jag saknar han!  Hon verkar förstå bra mycket av vad vi säger! Min stora prinsessa!

Jag saknar dig pappa... drömde om dig i natt...igen. Denna gången så var jag hos dig på sjukhuset... och jag höll din hand. Du verkade lugn av min närvaro, och tog dina sista andetag. Men den drömmen var ändå fin, för jag fick vara där med dig, det som jag gick miste på i verkligheten... Men oftast "räddar" jag dig i mina drömmar...varför kunde jag inte det i verkligheten? Varför for jag inte hem till dig och tog hand om dig?`Fattade inte att du var så sjuk, jag tänkte ju bara att jag inte ville smitta barnen med influensan...  Du tog dig själv in på sjukstugan till klockan 15.00...du tog ditt sista andetag strax efter 20...klockan 20.20 är du borta...för alltid.

Jag älskar dig pappa, jag vet inte hur jag ska fortsätta utan dig. Men jag försöker verkligen, och tack vare tjejerna så går det lättare. Men kommer det någonsin att bli desamma?...Nä...men kanske kommer jag att "komma till ro" med att jag aldrig kommer att få träffa dig igen...krama dig... höra din röst. Men saknaden efter dig är det mest smärtsamma jag någonsin upplevt, och jag gråter som ett litet barn väldigt ofta. Pappa är ju Pappa!

Jag älskar dig - nu och för alltid

Jag orkar inte...

Fre 28 mar 07:36


..mer snart.. är slut i huvudet, och magen värker nästan konstant... =(

Saknar dig! Vill inte vara utan dig pappa, KOM TILLBAKA!!

Ville bara säga...

Lör 22 mar 21:07


...att fick jag en enda önskan i mitt liv... skulle jag önska att få dig tillbaka!


Gråter

Ont...

Ons 19 mar 08:38...gör det. Jag mår inte bra... Att somna på kvällarna tar låååång tid, och det sista jag gör är att gråta. Hur mycket jag än försöker tänka på annat, så slutar det alltid med att jag tänker på dig... jag räddar dig alltid i mina drömmar, så att vakna ibland är jobbigt, för då vaknar jag till verkligeheten...den verklighet som du inte längre finns i...

Väntar fortfarande på att du ska dyka upp i skrutt-bilen din...köra in på gården och komma in med ditt leende. Bara förgylla min dag!

Snart är det sommar pappa! Och snart kommer du att få din sten.... Ska göra så fint till dig, min älskade pappa.

Jag saknar dig så mycket, vet inte hur livet ska kunna bli "normalt" igen... Fattar inte att jag aldrig kommer att få se dig igen...jag luktar på din tröja varje dag, men det försvinner mer och mer... Gråter

Jennifer saknar dig, hon säger det ofta. Och nu berättar hon för de flesta att du inte tycker om ananas... =)  Hon fick en glass igår med ananas/citron smak, och då sa jag att morfar hade nog inte gillat den glassen...

Dags att ta itu med vardagen. ...

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Hej min fina pappa...

Fre 29 feb 19:20...det var länge sen jag skrev till dig... saknar dig så enormt. Kvällarna är jobbigast då jag alltid tänker på dig som mest då alla somnat...

Var på Kjells begravning...tungt. Jätte jobbigt att han är borta, men då jag satt där så bad jag honom att ta hand om dig. Och jag tror nog att ni sitter där uppe och snackar sport och fiske! ;) 
På slutet av begravningen villa jag bara hem...hem och krama mina tjejer... kändes nästan som om jag skulle kvävas... Vill aldrig vara utan mina tjejer!!

Jennifer undrade idag varför du inte kommer och hälsar på... jag svarade att du dog och blev en ängel, och kan inte komma hit. Då svarade hon; "men mamma, då jag oxå blir en ängel och får vingar, då ska jag fara upp och hälsa på han"...  mammas prinsessa.

Jag kan ibland fortfarande inte fatta att du aldrig kommer hit...att jag aldrig mer får krama dig... pappa, kom tillbaka!!  Jag orkar inte, vill att det ska vara som förut. Vill träffa dig varje dag, vill se ditt glada ansikte. Vill höra Jennifers glada stämma då du kommer; Moffa!!    Vill bara ha min pappa tillbaka...

Gråter
Jag älskar dig så mycket, du finns för alltid i mitt hjärta!

Alla hjärtans dag...

Fre 15 feb 09:18


...ja, och jag var ner till dig med ett hjärta... Mitt hjärta värker av saknaden pappa...  Så ofattbart att du ligger där...och inte är hos mig! Det skulle inte vara så här!! Du skulle ju finnas här hos mig, se mina barn växa upp, du skulle få njuta av din pension och bara göra det du älskade. Som att fiska, plocka bär...m.m.

Jag älskar dig pappa!

Din vän begravs...

Tis 12 feb 14:42...den 23 februari... =(  Ska naturligtvis gå dit...

Vet att du och han nu sitter där uppe och snackar om fiske och allt sådant ni gillade, det känns bra. Men varför blev ni tvungna att fara dit upp? Vi behöver ju er här nere med oss... JAG behöver dig pappa... jag behöver min hjälte.

Snart ska vi fixa en sten till dig, det ska bli så fint nere hos dig till sommaren! Vet med mig att det blir en promenad då varje dag!

Jag saknar dig pappa...KOM TILLBAKA!!

Känner mig tom...

Mån 11 feb 08:37


...inombords ibland...saknar dig. Har så mycket i mitt huvud, snart kommer det sprängas. Jag har haft ständig magvärk, vet inte hur jag ska slappna av, eller hur jag ska bli av med den. =(  

Jag kan knappt somna på kvällarna....hur jag än gör, så hamnar tankarna på dig. Och då kommer oftast tårarna... kan inte fatta!!! Varför?!! Jag saknar dig Pappa!!

Jag älskar dig Pappa - nu och för alltid

Orkar inte...

Mån 4 feb 13:37


...skriva idag Pappa. Det är för jobbigt...bara gråter...  Gjort denna "videosnutt", hoppas du tycker om den.

Älskar dig!!

Min pappa...

Tis 29 jan 08:12...jag saknar dig.

Igår kväll kunde jag inte somna...tänkte på dig...tårarna rann... så låg jag länge.
Drömde sedan om dig, och naturligtvis lyckas jag "rädda" dig och du fick stanna hos mig. Vaknar än en gång upp till den smärtsamma verkligheten...du är borta.

Gråter

Jag längtar till våren/sommaren, då jag kan börja och göra fint nere hos dig. Och då får du äntligen en sten!!

Tjejerna växer och är friska nu, hoppas att Jennifer klarar sig nu då hon är på dagis denna vecka. Ikväll ska jag testa vattengympa, fick förslaget från Ingrid.

Jag är så glad att jag har syrran din (Ingrid) kvar här. Hon finns där för mig, och det känns jätte bra. Utan henne vet jag inte vad jag skulle göra...

Jag saknar dig mer än vad jag kan förklara med ord, vill bara få krama dig...höra dig skratta. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.


Saknar dig...

Tors 24 jan 12:38...så mycket... Gråter

Var ner på sjukstugan igår och pratade med en underbar kvinna.
Hon förstod varför jag ville prata och hon berättade om allt dom gjort där nere efter din bortgång och det som hände innan. Dom har ju gjort ändringar, och det var det jag ville. Ingen annnan ska behöva råka ut för detta... jag känner bara att det inte ska behöa något sånt här INNAN det ändras... =(

Och nu pappa, har du fått en vän upp till dig... Svårt att fatta att han oxå blivit en ängel, han blev ju oxå bara 58 år.. Så orättvist!! Vad är det som händer? Vad är det här? De friskaste och mest omtänksammaste människorna rycks bort, de som inte gjort något annat än att tänka på sina nära och kära, ja alla för den delen.... jag fattar inte!!

Igår pratade Jennifer jätte mycket om dig. Hon saknar dig och sotis... Hon förklarade hela tiden att "din pappa är min moffa"! 

Här snöar det för fullt utanför fönstret...hade tänkt ta en promenad med barnen, men nä...jag tappade all lust. Just nu sover Tilda och Jennifer äter en muffins som hon bakat här på förmiddagen! =)

Jag tänker på dig var eviga dag, och jag saknar dig mer än jag någonsin kan förklara. Jag älskar dig, och i mitt hjärta finns du för alltid!

Besök hos farbror doktorn....

Ons 16 jan 17:57...har jag varit med Tilda. Hon fick lite host medicin, får se om det hjälper i natt.

Pappa... jag saknar dig... jag kan inte beskriva hur ont det gör...att aldrig mer få se dig...aldrig mer få höra dig prata...

Ibland vill jag bara lägga mig ner och gråta...känns som om jag ibland inte ska klara detta, att jag håller på att bli tokig. Tänker på dig hela tiden... Det spelar ju ingen roll hur många OM och VARFÖR jag spelar upp i huvudet, du kommer inte tillbaka.Men jag vill ju rädda dig, vill ju ha dig kvar hos mig!!
Vill ha min älskade pappa kvar här... Gråter

Dagarna går...

Tis 15 jan 11:13...och jag saknar dig sååå mycket.

Känner mig ofta ensam...jag bara önskar att den där skrutten till bil kunde svänga in på gården, och att DU pappa kunde kliva ur! KOmma in till mig och le så där som du brukade... Önskar jag kunde få ha dig hos mig lite till... Gråter
Luktar ofta på din tröja...men vad gör man om lukten försvinner???

Tjejerna är sjuka... Båda har en riktigt jobbig hosta, Tilda har dessutom feber. Ska ner med henne på 6 månaders koll idag, så då får jag höra om det är något man kan ge henne mot hostan...

VARFÖR?????????????????????????  Jag kan inte, VILL INTE!! KOM TILLBAKA PAPPA!! Jag behöver dig, saknar dig så det gör ont ända in i hjärtat.
Tänker på dig ständigt, och alltid då jag ska sova... 

Jag älskar dig - nu och för alltid

I natt...

Tors 10 jan 11:04...var du med i en dröm...men jag minns den knappt. Det var något med att du skulle åka hem, men ville inte åka än för att du ville träffa alla lite mer först...  konstig dröm.

Igår ramade jag in det fina kollaget av dig, ska hitta nån fin plats att hänga den på! Kortet på dig som stod på kistan står på en hylla i köket så jag ser den varje dag!

Jag saknar dig så mycket... vad var det för mening med detta? FATTAR INTE!! Jag var inte redo att förlora dig, trodde ju att jag skulle få ha dig minst 30 år till hos mig! 30 ÅR!!!! Då hade du fått vara med och sett mina tjejers uppväxt, och kanske även deras barn?? .... Men mest av allt, så hade jag fått ha min älskade pappa hos mig...min hjälte...min trygghet. Känner mig lite som ett litet barn ibland, då jag sitter och gråter...men jag är 30 och fick så många underbara år med dig.

Jag älskar dig - nu och för alltid

Luktar på din tröja...

Mån 7 jan 10:37


...och tårarna rinner. Gråter

Hur länge kommer din doft att sitta kvar? Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta pappa, jag saknar dig så mycket. Jag ångrar djupt att jag inte köpte din bil, du som mixtrade hela tiden med den. Ingen skönhet direkt, men varje gång jag ser den så påminns jag..

Jag hoppas att folk verkligen tar vara på allt i livet, speciellt de nära och kära. De finns inte där för alltid, de kan ryckas bort när man minst anar det. Som du pappa... Jag önskar att jag fick dra tillbaka klockan en stund....men jag får aldrig den chansen. Kan aldrig mer krama dig eller höra din röst längre... Om du bara visste vad som händer i mitt huvud, så mycket som snurrar runt.
Men för Jennifer och Tilda kämpar jag på, dom är allt för mig.

Jag älskar dig - nu och för alltid

Tilda har blivit ett halvår...

Sön 6 jan 10:27..och nu några nätter har hon sovit dåligt, vilket resulterar i att även jag gör det.... och då tänker jag naturligtvis på dig pappa.

Jag saknar dig så mycket, Jennifer sa igår att hon oxå saknade dig. Hon älskar nallen hon fick av dig i julklapp, säger hela tiden att hon fått den av dig. =)  Hon talar oxå om att moffan farit upp till änglarna, men att det finns papper här så att du kan snyta dig.

Jag önskar att du var här!! Finns så mycket vi skulle göra och det var så mycket du såg fram emot...

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Nytt år - utan dig...

Tors 3 jan 09:08...helt ofattbart! Ledsen

Första dagen på det nya året började inte sä värst bra, lilla Jennifer spydde hela dagen... Men verkade "bara" vara en-dags magsjuka, så det var skönt. Hoppas man själv klarar sig.

Jag vet att du mådde illa innan du gick bort pappa, bara en sådan sak får mig att tänka på dig. Varje natt då jag ska försöka att somna så tänker jag på dig, och det är ALLTID att jag faktiskt räddar dig, eller åtminstonde får vara där med dig på slutet... VARFÖR?? Varför kan jag inte sluta drömma/tänka på det? Jag håller på att bli tokig känns det som ibland. Jag saknar dig så det gör ont. Varför togs du ifrån mig???!!!

Det blev fint hos dig på nyårsafton, jag, Brittis och Markus var ner till dig. Tända lite ljus och marschaller! Och jag hoppas du hörde det jag berättade för dig... det var lite jobbigt då tårarna rann samtidigt som det var blåsigt och kallt ute...

Men året började oxå med en glad nyhet som jag vet att du fått höra redan! =)  Känns så underbart att det äntligen fungerade!

Jag saknar dig pappa, inget är som förut...

Gråter

 Jag älskar dig - nu och för alltid

Saknaden...

Lör 29 dec 2007 18:43...gör så ont. Gråter

Dagen D...

Ons 26 dec 2007 13:11
...den värsta i mitt liv.

Började som vilken dag som helst...var lite stressad i kroppen bara. Så magvärk fick jag stå ut med... Bestämde att jag skulle på bvc för att väga och mäta lilla Tilda. Jag frågade min vän Kristina om hon hade tid och lust att skjutsa oss ner, och sen en snabbis in på affären. 

Vi var väl på bvc vid 10-10,30 tiden. Precis nästan då jag var klar, så far strömmen... Skönt tänkte jag, jag hann precis...
Sedan for vi upp på affären och handlade, även fast detvar nästan kolsvart i hela butiken... For hem och tjejerna fick vila lite. 

Vid två tog jag med tjejerna och gick över till svärmor, för Jennifer var lite less vid detta laget... hon ville se på teven...
Strax efter tre kommer gubben till svärmor, då har dom fått sluta pga strömavbrottet. Vi klär på barnen och beger oss hem, väl hemma bestämmer vi oss för att fara och handla... (klockan är nu 15,30 ca)   
Jag brukar aldrig vela över sådant, men jag vankade fram och tillbaka, ska jag följa eller inte? Var det något jag kände på mig?

Jag bestämde mig för att följa, och vi gjorde något så enkelt som att grilla korv då inte strömmen fungerade. Svärmor och hennes gubbe käkade här. Skulle följt med till barnens kusin som fyllde år, men jag hade lite magvärk och kände bara att jag behövde lite tid hemma. 

Under denna tid händer inte så mycket, strömmen är fortfarande borta, och jag tänder ljus i hela huset, för att det inte ska bli kolsvart då solen går ner. Jag sitter i fåtöljen när strömmen kommer tillbaka, och jag slår på teven. KLockan är strax efter sju. Börjar titta på Idol då det börjar och då kommer oxå gubben och Jennifer hem. Gubben bär upp Jennifer i hennes säng då hon somnade i bilen hem. Sen går han ut i garaget en stund.

Vid 20,45 kommer samtalet som förändrade min värld...
Jag håller lilla Tilda i famnen, hon sover. Jag undrar vem det kan vara, och när han presenterar sig så far hjärtat upp i halsgropen. PAPPA!
-"(pappas namn) är det din pappa!?

Sedan förljer en lång förklaring om vad som hänt, men jag vet...vill inte!! Nej, säg det inte!!

-"din far är inte längre i livet..... 

Mina ben vek sig och jag bara stammade fram;
-"nej, det kan inte vara sant, när????

Läkaren förklarar att du gick bort för en halvtimme sedan, exakta tiden fick jag sedan, 20.20.

Jag tog mig upp och sprang ut till garaget till gubben. Hon tog lilla Tilda som faktiskt fortfarande sover vid detta laget, och leder mig in i huset igen. Jag försöker få fram allt, men jag tror inte jag fattat det själv. Jag försöker samla mig själv för att ringa min familj... Men jag vill iväg...vill fara till dig pappa. Ingrid kommer hem till mig, likaså Brittis med sin man.
Ingrid följer med, Brittis och gubben, Tilda och jag.
Då vi kommer dit får vi sätta oss i ett rum och vänta på läkaren.
Han förklarar än en gång vad som hänt...men jag kan inte lyssna, vill till dig pappa. En sjukhus präst kommer och hon följer med os och läkaren ner till det rum där du finns....

Att stå utanför den dörren, går inte att beskriva....hur skulle jag reagera? Jag minns att jag tänkte; hinner jag rädda dig pappa? Väntar du tills jag kom? Varför vet jag inte, man är bara borta... Man kan in fatta att du är borta helt enkelt...
Men sen när dörren öppnades och vi fick gå in....där låg du i ett litet rum, med ett vitt lakan på dig. På ett litet bord bredvid lyser ett ljus... Jag går fram till dig och allt rasar...PAPPA!!!! Jag kramar om dig och mina tårarna vill forsa, men dom börjar ta slut.
Jag tar din hand och vill inte släppa! Jag är här nu pappa, kom tillbaka! Allt blir bra nu!! Du sover ju bara, VAKNA!!

Men du har redan lämnat oss... kvar finns ditt "skal".
Vi sitter länge och bara håller din hand, pratar med prästen, tar lite kort, och det ångrar jag INTE! Dom korten visar hur fridfull du såg ut, det ser ut som om du sover. Är så svårt att lämna dig där ensam... Men till slut måste jag ta mitt farväl. Ta farväl av dig, min älskade pappa, som jag inte fick ta farväl av innan du avled.

Sjukstugan hade försökt att ringa mig då du skulle iväg med ambulansen, detta var vid 15,30!!!! Då jag velade hemma om att fara och handla eller inte.

Jag är så stolt över att vara din dotter, och jag är så tacksam över allt du gjort för mig. Du fanns alltid där, och du var den bästa morfar man kunde önska sig!

Jag saknar dig så mycket, kan fortfarande inte fatta att jag aldrig mer kommer att få krama dig, men visst slås man hela tiden av sanningen, den är bara så smärtsam och tung.

Sista kortet på dig som vi har är taget på din födelsedag, två veckor innan du avled, och du håller i lilla Tilda.  Det kortet är guld värt för mig. Där var du glad och mådde bra! Du höll Tilda så stolt och hela dagen var lyckad!

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Julafton utan dig pappa...

Ons 26 dec 2007 12:25...och den passerade som vilken dag som helst. Tankarna var ofta hos dig, och jag tänkte många ggr att om du varit här hade du skrattat eller då hade du sagt så...osv. Det var inte alls som det brukade vara, men Jennifer mådde gott i alla fall, oj så mycket julklappar hon fick...på slutet hade hon inte tid att öppna de sista... =)  Hon fick bl a ett trumset, ett zoo, Dora data-spel med tillhörande mus, leklera med tillbehör, ett helt kök med massor av tillbehör, nalle, dockor, barbie klätterställning. m.m. Och så julklappen från dig! ;)
Hon var överlycklig då hon fick hjälpa tomten att dela ut paketen, hon strålade hela hon.

Vi var ju ner till dig under dagen oxå, och tände några ljus...
Känna att du är med oss...

Saknaden pappa, är så jobbig...luktade på din tröja nyss och tårarna kommer på en gång... Det är så orättvist...Vill ha dig här!! Vill höra ditt skratt... Ibland kommer känslan up i mig att det kan bara inte vara sant, du får inte vara borta!! Men jag slungas ju till av sanningen att det verkligen är så, att mitt liv måste fortsätta utan min älskade pappa. Min hjälte.... 

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Underbara...

Tors 20 dec 2007 14:38
...är bara förnamnet på de personer jag fick tala med i Lycksele. Jag fick träffa din läkare, och tre sköterskor som hade varit "inblandad" på något sätt. Jag fick se alla pappaer som skrivits, ambulans journalen... Ja, dom hade gjort precis vad dom kunnat.  Jätte fint att dom tog sig tid att sitta ner i 1½ timme för att svara på mina frågor och förklara sådant som jag inte riktigt förstått.
Det var jätte jobbigt, men skönt så här i efterhand. Jag får inte tillbaka dig hur jag än gör, men det är en del av bearbetningen för mig.

De personerna fick vara med dig på slutet, och att få träffa de människorna fick mig att må lite bättre inombords....för stunden.

Saknar ditt skratt pappa, då du berättade ett skämt eller talade om något roligt du varit med om. Eller skrattet du hade då du busade med Jennifer...

Någon dag ska jag sätta mig ner och skriva om dagen D, dagen som förändrade mitt liv - dagen jag förlorade min hjälte! Men jag orkar inte nu... nu försöker jag hålla lågan uppe för mina barn och dom omkring mig. Nu är det snart jul, och mina barn ska få en underbar sådan. Tänker på dom i första hand, och det ska bli en sån underbar och mysig jul som jag alltid fick av dig och mamma. Tyvärr kommer inte du i år, men i mitt hjärta, och i allas hjärta, finns du med hela tiden!

Jag älskar dig pappa!!

Imorgon...

Mån 17 dec 2007 11:00


...är det dags att träffa läkaren och alla inblandade i Lycksele... Hoppas få massor av svar, och hoppas kunna förstå bättre om vad som hände... men vilka svar jag än får, är det inget som ger dig livet åter... Du kommer inte tillbaka...du har lämnat detta liv, du rycktes ifrån mig, så orättvist och grymt!

GråterGråterGråter


-"When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up... To more than I can be".

~~~~~~~~~~~~Idag då jag gick hem efter att ha lämnat Jennifer på dagis så började tårarna att rinna...det var varmt ute men det blåste på mina kinder och det gjorde ont. Men inte i närheten hur ont det gör inom mig...
Jag saknar dig så enormt mycket, vill bara krama dig och vakna upp ur denna mardröm...

Jag vet att vi en dag kommer att träffas, men inte förrän jag fått leva klart för mina barns skull. Tills den dagen kommer jag att sakna dig vareviga minut, och jag kommer alltid att älska dig!! Du har alltid en speciell plats i mitt hjärta... jag älskar dig Pappa.

Lucia tåg...

.Fre 14 dec 2007 13:26


..på dagis har vi varit på imorse. Jennifer ville vara tomte flicka i år! Alla barnen var så duktiga! Farmor var där oxå och tog kort. Vi fick lite fika innan det bar hem igen. Jennifer somnade i fåtöljen vid elva, och sover än... trött liten tomte flicka...

Hur mår min älskade pappa då? Var du kanske med oss imorse och såg på då Jennifer lussade? Jag önskade att du var där, du var så stolt över dina barnbarn!!

Idag har jag så ont i magen, vet inte hur jag ska "ta mig fram"... Jätte jobbigt, vill ju inte ligga hela dagen, så man kämpar för att kunna sysselsätta barnen... så lite skönt att Jennifer ville sova lite idag... =/

Ensam...ja, jag känner mig ensam. Du kommer inte längre på besök varje dag...  En svår känsla att beskriva... det går inte att förklara. Du förlorade din mamma förra året, så du vet kanske ändå... Jag trodde aldrig att du skulle träffa farmor igen så tidigt, INTE ÄN!!! Jag är inte redo, jag vill att du ska leva!!!! 

Gråter

Jag glömmer aldrig allt du gjort för mig, du var/ÄR världens bästa pappa/morfar. Du var älskad av Jennifer, hon blev så lycklig då du kom och lekte med henne. Tilda hann träffa dig, men kommer bara minnas dig via kort... Och givetvis allt jag berättar om dig! Korten från din födelsedag är guld värda...de allra sista...

Jag älskar dig pappa! Saknar dig... sov gott!

Pappa!!!!!

Mån 10 dec 2007 11:01
När ska tårarna sluta falla?.............

Fick din läkarjournal i fredags... Man läser och hoppas nästan att personen du läser om ska klara sig, fast jag vet ju att du inte gjorde det...

...varför återupplivning upphör. Pat går ad mortem 20.20

Jag ville vara där med dig pappa, ville inte att du skulle vara ensam. Varför blev det så här???? Varför fick jag inte ta mitt farväl, hålla dig i handen och tala om hur mycket jag älskar dig....Gråter  Kanske hade du hopp om att jag var på väg till dig? Kanske dog du i tron om det, och kanske kände du ett lugn? Eller kände du dig ensam? Förstod du på något sätt att du var så sjuk som du var?
Frågorna och tankarna är många, och dom kommer att göra mig tokig...

Julen närmar sig fort...men inget kommer att vara sig likt. Ingen pappa som gör revbensjäll, eller som lyriskt väntar på att maten ska bli klar och heller ingen pappa som "räddar" barnen då dom blir blyga inför tomten... Men speciellt ingen pappa... som finns där för mig.

Minns då jag fick komma in i rummet där du låg....i sjukhuskläder och med ett vitt lakan upp till axlarna... På ett bord bredvid lyser ett ljus, och jag kan inte fatta att du är borta. Du ligger ju där...sovandes...VAKNA!!!!   Men din själ har farit, det är bara ditt "skal" kvar. Du är varm, jag tar din hand och vill aldrig släppa.  Pussar din panna och känner doften från dig...sista gången.

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid
Kommer du...

Fre 7 dec 2007 12:27...att närvara på Tildas dop? Jag vill så gärna att du finns där med oss, Tildas morfar, när hon döps...

Pratade igår med din gamla arbetskamrat  och vän, Robban. Han tackade för korten jag skickade till honom, och han talade om hur ledsen han var att  han inte kunde närvara på din begravning. Han saknar dig och ångrar att han inte kom och hälsade på...ni hade ju planerat det, han hade sett fram emot det.

Jag försöker verkligen att tänka att allt som händer har en mening...men snälla, vad var meningen med att ta dig ifrån mig nu?????? Och varför fick jag inte vara med dig på slutet? Det kommer jag aldrig att förstå, och jag kommer aldrig att kunna sluta tänka på det. Det sliter sönder mitt hjärta, och saknaden är så enorm, vill bara skrika ut!

Det allra sista vi sa till varandra på teleonen;

-"krya på dig nu pappa"
-"ja, jag ska försöka i alla fall. Puss & Kram"
-"Puss & Kram! Hej då".....

Om jag bara vetat att du var så sjuk... AAAAAAAAAAAAAAAA!! Skrikandes

Jag älskar dig pappa - du fattas mig!!

En annan dag passerar...

Ons 5 dec 2007 13:09...och man tar sig igenom på något sätt. Har varit ute och gått i snö-ovädret...var ner på bvc och vägde och mätte flickorna. Det såg bara fint ut! =)

Kommer inte iväg till kvinnan som kanske kunde hjälpa mig pappa, det får bli efter jul. Hoppas du förstår, jag tar mig inte dit själv... =(

Tänker på dig hela tiden...vad hade du gjort nu om du fortfarande levde? Jag tror att du hade suttit här med oss framför brasan och tittat på Pettson och Findus... ;)
Saknar dig så enormt mycket, man kunde aldrig innan fatta hur man skulle reagera och må om ens förälder gick bort, och tur är väl det, för när det händer...då slår det ner som en bomb, och man lever som en zombie... Dagarna bara går och går... Och hjärtat slits i tusen bitar... Aldrig hade jag vär heller trott att du skulle lämna denna värld vid 58 års ålder... ;( jag älskar dig pappa!!!!!!

Temat i år...

Mån 3 dec 2007 11:32i blomsterhandelns skyltfönster är..."jul i Himlen"...  Gråter   Har du det fint där uppe pappa?.. I år kommer det att vara första året, på 30 år, som jag firar utan dig... Ingen pappa som skrattar och är glad, ingen pappa som köper julkorven endast till mig...hihi... ingen pappa att krama...

Jag saknar dig pappa, mer än jag någonsin kan förklara. Älskar dig!!

Första advent...

Sön 2 dec 2007 10:33


...och min namnsdag... Du brukade alltid gratulera mig...Tråkigt väder ute, så jag vet inte om det blir någon promenad, det är ju skyltsöndagen...
Vill åka ner till dig och bara vara nära dig... Saknar dig så mycket...

Fick lite kort från mamma igår på mailen, på dig när du var ung och var tränare för IK Sågarna! =) Sååå fin du är!!

Jag bär dig alltid med mig pappa, du finns hos mig dygnet runt - i mitt hjärta!

Varför??

Fre 30 nov 2007 19:59


*VARFÖR bad du inte om min hjälp?
*VARFÖR for jag inte hem till dig?
*VARFÖR fick du inte hjälp när du bad om det?
*VARFÖR var det strömabrott?
*VARFÖR funkade inte mobiltelefonerna?
*VARFÖR fick jag inte samtalet?
*VARFÖR togs du ifrån mig??????????

*tänk om;
-du bett mig om hjälp, då hade jag farit till Umeå med dig på en gång!
-jag farit hem till  dig och sett hur sjuk du verkligen var...
-dom tagit emot dig på sjukstugan då du var ner...hade du varit i liv idag?
-det inte hade varit strömavbrott, då hade jag fått samtalet, och fått vara med dig de sista timmarna i ditt liv....

Men nu finns du inte längre hos mig, tänk om det inte fanns ett varför och alla dessa tänk om... Vill bara kunna dra tillbaka klockan... tårarna rinner, kan inte sluta tänka på dig pappa...vad tänkte du på, där du låg...ensam... Gråterkanske trodde du att jag var på väg till dig...

...saknar dig pappa...

Att bestämma sig...

Tors 29 nov 2007 10:16...för hur din gravsten ska se ut är inte det lättaste... vi stskon vet ju vad vi vill ha på den, men inte formen och framför allt vilken sorts sten... Ledsen
Och det känns konstigt och overkligt att planera något sånt här... Men tror det kommer att kännas bättre att komma ner till dig, mer personligt, när det väl står en sten där. För ditt ansikte kommer att ingraveras!

Det blev lite varmare ute idag, så idag blir det nog en promenad! Ska hem till Kristina och killarna! Och imorgon blir det julpyntning!! =)  

Usch pappa, julen i år känns så konstig... utan dig...vill inte...  Minns när vi en jul fastnade framför teven efter all mat och julklappsöppning, vid ett program om en ank-familj...hahaha. Där satt vi i 1½ timme... Skrattande  Men även sådana stunder värdesätter man! Bara att ha dig i närheten var min trygghet. Och nu har den försvunnit.. Gråter   Nu känner jag mig ofta ensam... Tur att jag har systerYster, och Ingrid!! Hon är världens underbaraste, fast det vet du ju om redan! ;)

Sen har jag ju min familj, jag pratar med mamma varje dag, och det känns tryggt. Men dina besök går inte att ersätta, det var ju DU...

Jag saknar dig mer än ord kan beskriva, och jag önskar att jag kommer få veta snart pappa, att du mår bra och att du vet hur ledsen jag är, att jag ville så gärna vara hos dig. Jag älskar dig, du är den finaste ängeln som finns!

Jag älskar dig - nu och för alltid

I natt drömde jag...

Ons 28 nov 2007 09:41
...att jag fick samtalet från sjukstugan... och jag fick dela de sista timmarna med dig. Det kändes så verkligt för några sekunder då jag vaknade, men då jag insåg att det var en dröm så brast allt.
Tur att man i alla fall har en liten Tilda bredvid sig som ger sitt allra sötaste smile då hon vaknar och då smälter mamma-hjärtat. Då känns det lite bättre ett tag....

Har fått mail från läkaren i Lycksele nu pappa. Han ska fixa en tid till mig, så jag får komma dit och prata med alla som tog hand om dig den dagen.... Hoppas på att få svar på många frågor och tankar.

Igår skulle jag lämna Jennifer på  dagis... Hon började redan hemma och blev ledsenn då jag nämnde det...men hon följde med i vagnen, men tårarna kom då vi gick in genom grinden till dagis. Då brast allt och jag började grina inför fröknarna... =/  Jag kunde inte lämna henne, jag sa som det var. Jag klarar det helt enkelt inte... I dag fick gubben lämna henne....men tårarna föll då hon for iväg... Gråter

Mycket känns så jobbigt nu pappa... har ständig mag värk... (du vet ju min oroliga stressmage)  När ska man bli "normal" igen? 

Saknar dig så oerhört mycket, hoppas du mår bra där uppe. Du vakar väl över oss? Du finns med mig hela tiden - i mitt hjärta!

 Jag älskar dig - nu och för alltid

Låten spelas....

Mån 26 nov 2007 13:21


...och tårarna rinner... Ska man någonsin bli sig lik igen?

Spelar ingen roll vad jag gör, du finns alltid med i tankarna. Känner mig ofta ensam... saknar dina besök varje dag... väntar bara på att bilen ska stanna utanför och att du ska komma in. Det är så ofattbart!! VARFÖR?? Gråter

Nej , Pappa!

Fre 23 nov 2007 08:57


...kom tillbaka!! Gråter

Jag saknar dig, det gör så ont!!Jag älskar dig pappa!!

2 månader utan dig...

Ons 21 nov 2007 14:28


...pappa. Kan inte fatta det, du kommer inte tillbaka... =(  
Julen närmar sig...hur kommer den att vara i år? Utan dig...har jag aldrig varit på 30 år...

Har kontaktat en kvinna som kanske kan hjälpa mig att få svar på vissa frågor. Har inte trott alltför mycket på sådant tidigare, men jag gör allt för att veta. Jag hoppas pappa..!!

Saknaden gör ont...spelar ingen roll vad jag gör, du finns alltid i mina tankar...igår tittade jag på min och gubbens bröllopsfilm...då du "leder" in mig i kyrkan... *tårarna rinner*   Så lycklig var jag då! Hade allt! Hur snabbt allt kan vända... kunde aldrig tro att jag bara hade lite mer än ett  år kvar tillsammans med dig...

Jag älskar dig pappa - you´re missing

Sista bilden på min far, tagen på hans födelsedag 5/9 (med Tilda)

Mån 19 nov 2007 10:59

Världens underbaraste morfar!!

Tårarna rinner...

Mån 19 nov 2007 10:56...har precis mailat läkaren i Lycksele...vill komma dit och tala med honom...vill veta exakt vad som hände. Minns hans röst...då han ringde för att tala om att du gått bort... det första han sade efter att han presenterat siggjorde mig kall och knäsvag...
-"Brian Lind, är det din pappa"?
Sen var det världens förklaring om hur allt gått till... jag försökte lyssna, men jag förstod nog... då han sa de orden vek sig mina ben, och jag skakade... Jag skrek rätt ut, och tog mina krafter för att hämta Ingemar ute i garaget, samtidigt som lilla Tilda sov i min famn.

Den dagen...pappa...vill leva om den dagen!! Vill få vara där med dig... hålla dig i handen. Kan aldrig glömma... jag saknar dig.

Jag älskar dig - nu och för alltid

Länge sen...

Sön 18 nov 2007 14:53


..jag var nere hos dig pappa... Barnen är sjuka. Tilda hostar som tusan, värst är det som vanligt med hosta, då hon precis somnat...  Försökte att se Garvsyra i torsdags,syrran och Markus var så snälla och ställde upp att ta barnen, men efter ca 40 minuter kom Markus och hämtade mig, Tilda var så ledsen, vägrade ta flaskan med den utpumpade mjölken...
Och så har gubben haft jouren, har inte kunnat lämnat barnen med han.

Men imorgon kommer jag ner igen pappa!! Saknar dig sååå mycket.. 

Saknaden gör så ont, jag kunde aldrig tro att jag skulle mista dig nu...inte de närmsta 30 åren...  Så mycket vi skulle göra, så mycket vi såg fram emot.  Det är så mycket jag önskar att jag gjort, men man är väl oftast efterklok?

Jag älskar dig pappa, och du finns hos mig, dygnet runt - i mitt hjärta!!

Du är saknad pappa!

Tors 15 nov 2007 12:44YOU'RE MISSING

Shirts in the closet, shoes in the hall
Mama's in the kitchen, baby and all
Everything is everything
Everything is everything
But you're missing

Coffee cups on the counter, jackets on the chair
Papers on the doorstep, but you're not there
Everything is everything
Everything is everything
But you're missing

Pictures on the nightstand, TV's on in the den
Your house is waiting, your house is waiting
For you to walk in, for you to walk in
But you're missing, you're missing You're missing when I shut out the lights
You're missing, when I close my eyes
You're missing, when I see the sun rise
You're missing

Children are asking if it's alright
Will you be in our arms tonight?

Morning is morning, the evening falls I got
Too much room in my bed, too many phone calls
How's everything, everything?
Everything, everything
You're missing, you're missing

God's drifting in heaven, devil's in the mailbox
I got dust on my shoes, nothing but teardrops

(låten spelades på din begravning)

Kan inte...Ons 14 nov 2007 13:18


...tänka på annat... saknar dig. Tittar på korten jag tog då jag fick se dig på lassarettet... Jag kom för sent, fick endast ta farväl av ett skal...du hade lämnat denna värld... men din hand var varm och mjuk...jag höll den länge...pussade din panna...ville inte lämna dig där...ensam. Men nu finns du ju med mig hela tiden...uppe i himlen.

Idag såg Jennifer att jag var ledsen och sa
-"varför är du ledsen mamma?"
-"mamma saknar morfar"..
-"men jag saknar också morfar, vill du att han ska komma hit? Jag har ju papper till han på toaletten med hjärtan på så att han kan snyta sig!"

Jag har ju försökt förklara för henne att du blev sjuk och därför blev tvungen att fara upp till himlen...och därför tycker hon att du skulle få papper att snyta dig med)

Jag tänker på dig hela tiden pappa. Jag är stolt över att vara din dotter!

Älskar dig - nu och för alltid!
Fars Dag!

Sön 11 nov 2007 16:09


Idag är det DIN dag pappa! Men jag kan inte bjuda dig på tårta, inte heller kan jag ge dig en present...och allra mest...jag kan inte ge dig en kram... Mitt hjärta gråter efter en kram pappa, saknar dig så otroligt mycket.
Ska snart ner till dig och vara hos dig en stund. Tända ett ljus, och bara känna din närvaro....
Pappa, tänker på dig ständigt, du var ju min hjälte - ÄR min hjälte - och jag är som....tom utan dig. Jag kan inte ringa och fråga om råd, eller be dig att komma förbi för att jag ville ha sällskap... Jag känner mig ensam och min högsta önskan (förutom att du kom tillbaka självfallet) är att få en kram och veta att du mår bra.

Grattis pappa på din dag!
Du är världens bästa pappa! 

Jag älskar dig - nu och för alltid

Att alltid...

Tors 8 nov 2007 12:39...tänka positivt är svårt pappa... Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta... Vill bara ringa dig och be dig komma hit... Jennifer saknar dig... JAG saknar DIG!!! Gråter

Livet är så jädrans orättvist, varför DU?? Du som hade så mycket att se fram emot, och som du längtade efter. Du hann aldrig njuta av din pension... 

Min stora önskan är att jag på något sätt kunde få veta att allt är bra, att jag fick tala om för dig att jag ville så gärna vara där hos dig på slutet, men visste ingenting... Det senariot spelas upp i mitt huvud flera ggr per dag, hur kommer jag någonsin att kunna "släppa" det? För hur jag än försöker, så kommer jag aldrig få tillbaka den chansen... Gråter

Försöker pappa, för mina barns skull, att fortsätta som vanligt. Men oj, vilken prövning det är. För jag vill ibland bara sätta mig ner och gråta... Men jag hade inte varit så stark som ja är nu, tack vare dom. Dom får mig att må bra och skratta.
Och naturligtvis har jag ju syskonen och mamma som är mitt stora stöd. (och naturligtvis gubben min)

Pappa...jag saknar dig...saknaden efter dig gör så ont, men minnet av dig är så fint och glatt! Har ett litet videoklipp av dig där du skrattar och är så lycklig! Det bär jag med mig!! Så minns jag dig, och de ggr vi träffades och Jennifer blev överlycklig!! Moffa kommer!! Och ännu lyckligare blev hon då du ofta tog med dig "bubbeldricka"! ;)  Du är världens underbaraste pappa, som alltid ställde upp. Behövde jag skjuts, så kom du så fort du kunde, och behövde vi hjälp med något, så fanns du alltid där. TACK för allt pappa!

Jag älskar dig - nu och för alltid

Saknar...

Mån 5 nov 2007 20:20


...ditt skratt
...ditt glada leende
...dina skämt
...dina kramar
...din varma hand
...dina telefonsamtal
...dina kramar
...din mat
.....DIG!!!

Jag saknar dig mer än ord kan beskriva pappa, jag vill bara att du ska komma tillbaka. Vill veta att du mår bra, och att du vakar över mig.

Du är min hjälte!

Älskar dig!!

Igår kände jag...

Sön 4 nov 2007 10:10...en varm känsla när jag vaknade, hade drömt om dig hela natten...och när vi sätter på radion så är den första låt som spelas...Barcelona. Din låt som vi spelade på begravningen...
Sen fick jag göra fint nere hos dig...Brittis var med. Vi tände ljus och pratade med dig, hörde du oss?..

Idag kommer Gunnar hit! Han kom hem till Sverige igår...han har det jobbigt. =(  Men att se han brukar påminna mig så mycket om dig...Saknade pappa...är så oerhört stor...det gör ont i mig. Gråter
Vad jag önskar att du fanns kvar hos mig... 
  Hos oss! Gråter

Tack Pappa, för allt! Jag är så lycklig över all den tiden vi fick med dig! Du gav oss så mycket, och du finns i våra hjärtan för evigt!

Jag älskar dig -
min underbara älskade
PAPPA!


Tårarna bara rinner...

Fre 2 nov 2007 13:54


...jag saknar dig pappa! Det kom upp en känsla i mig bara sådär...kände du på dig att det var nära "slutet"?...Vad var dina sista tankar...om jag bara fick chansen att veta... jag kan inte släppa tanken på att jag kunde fått vara med dig på slutet...och det gör ont pappa. Jag sover dåligt på nätterna, och äter konstigt...när jag väl får nån aptit så äter jag MYCKET....och det märks direkt på vågen.. =(    Men mina tjejer håller mig på "topp", det är ju för dom jag lever. Dom får mig ju att skratta och bli fri från tårarna ibland. Dom betyder allt för mig, och mamma, syskonen och naturligtvis Ingemar. Han har ju gått igenom precis samma sak, så han vet vad jag går igenom.

Ska iväg idag och handla blommor och ljus till dig...de flesta blommor du fick är borta. Vi syns imorgon min älskade pappa, JAG SAKNAR DIG!!!!

Sov gott pappa, jag finns hos dig - i evighet!!

Inte länge kvar...

Tors 1 nov 2007 08:30...till snön är här... Känns jobbigt med en lång vinter nu...men Jennifer längtar! =) 

Ser din bil flera ggr om dagen, och det gör ont i mig... vill ju att du ska komma körandes... Saknar dig pappa!! Får ju post till dig varje dag, och bara en sån sak får mig att börja gråta... Känns ibland som om jag håller på att bli tokig, för jag kan inte tänka på annat...du är ständigt i mina tankar...och alla dessa OM och VARFÖR...

Vet lite nu hur vi vill att din gravsten ska se ut...det kommer bli så fint. Men det är ingen brådska med den nu, för den kommer ändå inte kunna sättas dit förrän till våren. Det känns lite trist, men det kommer vara fint hos dig ändå pappa!!  Kommer förbi dig ikväll igen och tänder ett ljus, ska inhandla ett som går på batteri så det lyser hos dig dygnet runt!!

Jag älskar dig!!

Hälsade på dig...

Sön 28 okt 2007 17:33


...idag...regnigt... =(

Tände alla ljus, men det blåste så mycket, dom släcktes nästan på en gång.. ;(  Skönt när jag får dit rätta lyktan, då kommer det att lysa hela tiden!!

Saknar dig så det gör ont, varför fick jag inte ha kvar dig?? Jag önskar jag kunde ringa dig som jag brukade och be dig komma över på nybakat...du blev alltid lika glad... Eller bara för att tala om något tjejerna gjort...eller bara tala om att jag saknade dig och ville höra hur det var... Då var du bara ett samtal ifrån... nu är du för långt bort från mig...tills vi ses igen.

Jag älskar dig pappa!!!

Från den mycket "blöta" fisketävlingen i år! =)

Fre 26 okt 2007 15:53


Pappa älskade att fiska!

Minnet av dig....

Fre 26 okt 2007 15:49


...är så fint. Denna bild av dig är bara så...Du!! =)   Så här är man van att se dig...glad och lycklig! Så kommer jag alltid att minnas dig pappa! Du kom alltid hem till mig med ett stort leende på läpparna, och Jennifer skrek alltid:"moffa"!

Jag saknar dig mer än ord kan förklara! Mitt minne av dig är det bästa! Du finns alltid med mig, och jag älskar dig!***Älskade pappa***

Ville bara...

Tors 25 okt 2007 13:21


..tala om att jag saknar dig så mycket... "you´re missing"!! Du fattas mig så oerhört mycket,  du är ständigt i mina tankar... Åh pappa, varför bad du inte om min hjälp?...tårarna rinner...kan inte sluta att anklaga mig själv för hur det blev... Så många OM, VARFÖR och MEN... Blir tokig!

De sista dagarna i ditt liv är bara så obeskrivliga... Att du mådde så dåligt, och att du inte fick den hjälpen du sökte... Men det som gör ondast i mig, är att samtalet aldrig aldrig kom fram... Jag fick inte vara hos dig...då du lämnade denna värld... Vad tänkte du på? Hur gick dina tankar? FÖRLÅT PAPPA!!!!!!!!!!!!!! Kan inte skriva mer nu, tårarna bara forsar... Vi synes senare, kommer förbi och tänder ett nytt ljus till dig!

Jag älskar dig - nu och för alltid


Pappa...

Tis 23 okt 2007 07:11


...har inte kunnat sova inatt...Tilda har sovit oroligt, hon är ju förskyld oxå, så jag har legat vaken större delen av natten. Och då som alltid, tänker jag på dig...VARFÖR??? 

Kommer jag någonsin förlåta mig själv? Nu känns det inte så..jag går fortfarande runt som en zombie, dagarna bara flyter på. Träffade dig ju i stort sett varje dag, så dagarna är tomma och jag saknar dig mer än allt!!!

Jag älskar dig - nu och för alltid

Gjorde fint...

Mån 22 okt 2007 13:21...hos dig igår... Eller finare. Alla blommor har hållt bra länge, men nu var det dags att plocka lite. Tände ett nytt ljus i lyktan, dock lös det andra fortfarande! =) 
Tog Jennifer på dagis idag! Hon var lite kinkig och blygen, så jag stannade med henne idag. Vi gick hem vid 12.00 och då somnade hon i vagnen... Kul att hon får leka av sig lite. Hon pratade om dig igår...sa att du nog kommer snart. Fast nu är du hos änglarna... Lill-gumman...

Saknaden efter dig pappa är så stor och smärtsam... jag har haft magvärken i flera veckor, ser gravid ut... =/  Jag tänker på dig hela tiden, i nästan vad jag än gör, önskade jag att du fick vara med och dela det med mig. Och nu är det snart dags att döpa lilla Tilda, men det kommer inte vara sig likt... Fast du är ju alltid med mig i hjärtat och i tankarna, så på det viset kommer du närvara på hennes dop. Jag hoppas du sitter där uppe och vakar över oss.

Jag älskar dig - nu och för alltid

Ljus..

Fre 19 okt 2007 09:21


..tände en fin lykta till dig igår pappa! Fast det är inteden du ska ha, du ska få en finare, men den behövdes lagas på pinnen. Så den kommer snart, och kommer lysa dygnet runt!!  Blommorna står fortfarande jätte fint hos dig!

Snart är det farsdag... Känns jätte jobbigt...men jag kommer ner till dig! Självklart! Saknar dig så mycket min älskade pappa...jag vet inte hur man ska få livet att gå vidare, allt känns bara...tråkigt! Ja, inte mina barn då, de är ju som jag lever för nu. Men...det är svårt att förklara. Jag vet bara att man inte ska dru ut på saker, utan att ta vara på varje dag. Jag har haft Jennifer hemma med mig nu på dagarna, bara för att jag behövt helt enkelt. Jag vill inte vara ensam, då har jag bara suttit och gråtit... Men nu inser jag att jag måste börja komma "tillbaka" till mina dagliga rutiner igen, och lämna Jennifer på dagis på måndag... Känns jätte jobbigt, men nu måste jag tänka på henne oxå...tror hon skulle må bra av att få vara med kompisarna och leka av sig lite.

Jennifer och Tilda växer som dom ska, vi ska nog ta dom på badhuset imorgon. Det var länge sen för Jennifer, få se vad hon tycker nu...

Pappa, jag tänker ständigt på dig. Vad jag än gör, så finns du i mina tankar. Önskar du var här...finns så mycket vi skulle göra, och bara en sån sak som att du skulle få se mina tjejer växa, gå ur skolan... VARFÖR???? 

Jag älskar dig - nu och för alltid

Jennifer ville...

Ons 17 okt 2007 10:27


..bara tala om att hon tycker att du ska komma hit... Fast hon vet att du är uppe hos änglarna och har fått vingar. Hon kommer att minnas dig pappa, jag pratar om dig varje dag, och ljuset brinner bredvid ditt kort.... 

"jag fick låna en ängel - den finaste av änglar"

Lyssnar och gråter...

Ons 17 okt 2007 10:14


...till låten vi spelade på  begravningen....-"youre missing"... Saknar dig så det gör ont...har haft ont i magen sen du rycktes från mig. Jag går bara runt och tänker på dig pappa...
Fick vara med då du jordfästes, så ofattbart det är... Inte du pappa, inte du!!!!! Du ska ju vara här hos oss...  Jag vet inte hur jag ska gå vidare, för livet kommer aldrig att bli sig likt igen...du fattas mig pappa!!!

Tänker ständigt på dina sista dagar... och att jag inte fick vara hos dig på slutet. På onsdagen efter tre, velade jag jätte länge om jag skulle följa med upp på affären eller inte... det var då dom ringde från sjukstugan...och jag var inte hemma... Förlåt pappa...förlåt. Jag skulle ge allt för att få tillbaka den dagen.. Men det var bara så mycket den dagen, nästan så jag kände på mig att något skulle hända... Strömavbrottet tog då den chansen jag hade att få vara hos dig, min chans att ta farväl och hålla din hand...chansen för mig att få ge dig lite trygghet som du gett mig hela min uppväxt.

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Pappa kom hem...

Tis 16 okt 2007 11:29


...för jag längtar efter dig... Gråter

Till dig pappa...

Mån 15 okt 2007 10:02


Vilken underbar känsla att ha någon som alltid ställer upp, som bryr sig om dig och lyser upp din dag med sin närvaro. Att ha någon som du kan prata med om allt mellan himmel och jord. Att ha någon som älskar en villkorslöst. 

Tack pappa, för att du givit oss den trygga känslan under våran uppväxt.
Tack för att du alltid fanns där när vi än behövde dig.
Tack för att du hjälpte oss att bli dom vi är idag.
Tack för att du är vår pappa

Fridfullt....

Mån 15 okt 2007 09:29..såg det ut...där du låg. Du var så kall, men din hand var mjuk och jag kramade den länge...kände du?
Känns jobbigt att veta att jag aldrig mer får se dig, men jag kommer i alla fall vara hos dig när du läggs för din sista vila.

Jag kan fortfarande inte fatta att du är borta...VARFÖR?? Jag saknar dig så mycket pappa! Skulle göra vad som helst bara du kom tillbaka till mig...

Varje dag uppspelas samtalet i mitt huvud...det jag fick av läkaren... då hade du somnat in för 30 minuter sedan... Det som smärtar mig pappa, är att jag inte fick vara hos dig...att du fick vara ensam.. kommer aldrig förlåta mig själv, även fast jag vet att jag inget kunde göra..

Jag sitter och tänker på vad jag kunde ha gjort, men det hjälper ju inte, du är borta... jag vill bara inte inse...det gör för ont.

Du var ju hos mig varje dag...ofta för att äta lunch.... dom stunderna förgyllde min dag. Jag är sååå lycklig att jag är mammaledig så att vi fick dessa stunder tillsammans på slutet. 

Pappa, jag saknar dig!! Hoppas du någon gång på något sätt kan tala om för mig att du har det bra...och jag hoppas innerligt att du vet hur mycket jag älskar dig. Du betyder så mycket för mig!!

Sov gott....


Vill inte...

Ons 10 okt 2007 08:59...förstå vad som hänt...detta är helt galet... har varit hemma hos dig varje dag nu, och försöker packa oc hstäda...det gör så ont i mig... På nätterna då jag slappnar av så släpper allt, och jag önskar bara att jag vaknar upp ur denna mardröm. Jag saknar dig så mycket pappa, jag hoppas du flyger med änglarna som Jennifer säger och att du vakar över mig.

På fredag är det dags att ta mitt farväl, vet inte hur jag ska orka... Jag vill inte lämna dig.

Nu måste jag snart fara ner och väga Tilda, hon växer som bara den. Jennifer är stolt stora syster, men som du vet har hon sin egen vilja ibland!... ;)

Jag älskar dig pappa - nu och för alltid

Allt är tomt...

Mån 8 okt 2007 22:21

..inom mig...har varit hemma hos dig idag och packat...allt känns galet och helt overkligt..alla dina minnen och samlade saker... JAG SAKNAR DIG PAPPA!!!

Älskar dig - nu och för alltid

Dagar kvar...

Sön 7 okt 2007 11:37


...tills jag får se dig igen...och tills jag måste ta mitt sista adjö. Min älskade pappa, jag saknar dig så det gör ont.

"...jag fick låna en ängel, som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag. Du togs ifrån mig alldeles för tidigt, jag fick låna en ängel för en stund"....

Tilda har sovit dåligt i två nätter nu, och det håller mig vaken...och tänker extra mycket på dig... Kan inte släppa tanken på att jag inte fick vara med dig på slutet... Att jag inte fick hålla din hand... Det sättet du lämnade denna gjord på, kommer jag aldrig glömma. Och jag kommer aldrig glömma det samtalet... när mitt liv förändrades, och ditt försvann...

Älskar dig pappa - nu och för alltid


I natt jag drömde...

Lör 6 okt 2007 07:52


...något som, jag aldrig drömt förut... Jag drömde att du kom tillbaka till mig...jag kramade dig hårt med din kram var orklös, och jag tittade på dig...och du såg ledsen och dålig ut. Jag vände mig om och du började gå åt ett annat håll...jag springer efter och skriker; pappa, gå inte, vänta! Du vänder dig mot mig, tar mig i din famn och säger; gråt inte... Sen vaknar jag av lilla Tilda...och då kommer tårarna...Jag vaknar till verkligheten, då du inte längre finns hos mig... Men drömmen kändes så verklig, önskar att jag kunde få den kramen av dig...Jag saknar dig pappa!!!

Idag ska jag fara hem till dig och börja packa... =(  Vet inte vart man ska börja. Jag kan inte fatta att det blev så här, det är inte rättvist!!! Du ska ju vara här!!

Dagarna innan då du sökte hjälp på sjukstugan, håller på att ta knäcken på mig... det är ord mot ord verkar det som. Men jag ger mig inte... Men hade det skötts ordentligt, kanske jag hade fått ha dig kvar hos mig, och det ska gudarna veta, det ger mig kraften att fortsätta. Det gör inte att du kommer tillbaka till mig, men det ska inte kunna hända fler...

Pappa, jag har förlorat mycket av min livsglädje... Men tack vare dina barnbarn, Jennifer & Tilda, så har jag kraften att fortsätta. Jag lever för dom! Men en del av mitt hjärta försvann när du rycktes ifrån mig.

Jag älskar dig - nu och för alltid


Fre 5 Oktober 2007...det är så jobbigt nu...saknar dig... Mina tårar rinner konstant, även fast dom ibland bara syns på insidan. Jag vill inte oroa mina flickor, så jag försöker vara stark. Men de stunder jag får för mig själv släpper allt och jag vill bara krypa upp i dina famn...

Igår var prästen här... vi bestämde psalmer och jag talade om att jag ville att din låt skulle spelas. =)   Ska även skriva ett litet tal som prästen ska läsa upp, för att tala om hur mycket jag(vi) älskar dig pappa!!

Jag kommer oxå och hälsar på dig innan begravningen, för att säga mitt eget adjö...ensam. Jag har en teckning från Jennifer till dig...

"Att älskas utav dig, är det vackraste för mig"....

Ons 3 Oktober 2007

Du är "hemma".

...ja, begravningsbyrån ringde igår och meddelade att dom hämtat hem dig till Dorotea. PAPPA!! Det var inte så här det skulle vara, nu skulle du vara här och busa med Jennifer och Tilda, och säkert äta med oss... Jag saknar dig så det gör ont!! KOM TILLBAKA!!!

Jag fick mitt halsband igår, men ingraveringen av dig...så vackert!! Din bäste vän Robert har ringt flera ggr och är verkligen jätte ledsen...han vill verkligen komma upp till begravningen men han vet inte om han får ledigt.. Han berättar mycket om dig, och säger varje gång att vi ska vara stolt över dig, och det är jag!! DU är världens snällaste och omtänksammaste pappa, och jag är så glad att du är MIN PAPPA!!
Men så ledsen för att jag inte fick ha dig hos mig längre än så här, men är så lycklig över ´den tiden som varit.

Älskar dig pappa!

Tis 2 Oktober 2007

Det gör ont...

...i mig... saknar dig så mycket pappa!! Får post till dig, och vissa saker är så jobbiga att läsa. Som ditt dödsfallsintyg... =(
Kan fortfarande inte fatta att du är borta... att du inte kommer att finnas här för mig.

Tjejerna växer och mår bara bra, Jennifer frågar efter dig. Hon ser dig på kortet varje dag, och jag vill att hon ska minnas dig! Ska tala om för henne vilken underbar morfar du är!! Hon avgudade dig, och blev överlycklig varje gång du kom förbi!

Saknar dina besök på luncherna...saknar dina samtal bara för att höra hur jag mådde...saknar dina skämt och dina eviga kommentarer om någon fotbollsmatch eller liknande...hihi. Även fast jag inte alltid fattade, så kunde vi snacka om det länge... saknar DIG!!!!

Älskar dig pappa - min hjälte

Sön 30 September 2007

Gudstjänst...
Ja, jag var faktiskt på en sådan idag...för att vara där då dom meddelar församlingen att du gått bort... Tilda tyckte dock inte om att vara där då dom spelade på orgeln... =/

Var oxå hem till dig och hämtade slipsen. Ska lämna den imorgon... Har fått lite kort av brorsan idag på dig...Fina!! Från då ni fiskade nere i sjön, och lite av varje. Min älskade pappa, jag saknar dig så mycket! Kan inte fatta att du inte finns hos mig längre... Du som var full av liv, och planerade så mycket. Du hade verkligen fått det fint i huset... Sotis saknar dig, han är extremt gosig då man kommer dit. Känns jobbigt att måsta börja packa dina saker, det är ju DINA saker....vill inte gräva i allt. Jag gråter inombords hela dagarna, men Jennifer och Tilda håller mig "levande"! Annars känner jag mig som den där zombien som bara tar sig igenom dagen...

Pappa...jag saknar dig så det gör ont..
Glöm inte att jag älskar dig, tänker på dig hela tiden. Tänder ljuset för dig varje dag, framför kortet på dig! Du är så fin pappa!!

Sov gott min hjälte!

Lör 29 September 2007


HUr svårt är det inte att välja ut de kläder du ska ha till din begravning... Men nu har vi lämnat iväg de kläder vi tyckte om, och du kommer att bli jätte fin. Dock glömde vi slipsen, så jag måste hem till dig och hämta den. Det är jobbigt att fara dit, just för att det känns som om du ska komma in genom dörren när som helst. VILL att du ska komma tillbaka pappa... det är så mycket jag vill säga dig, så mycket jag vill att du ska dela med mig och familjen. Jag saknar dig så det gör ont...
Har i veckan talat med sköterskan här i Dorotea som tog hand om dig den dagen... Och sköterskan i Lycksele... Nu vet jag lite om vad som hände innan du lämnade denna värld. Och det smärtar mig att jag inte fick vara vid din sida... Jag drömmer om det varje natt, att jag får samtalet från sjuksugan, och får spendera de sista timmarna hos dig... Men vaknar alltid till samma smärstamma situation, du finns inte kvar och du var ensam...

Jag tänker på dig var eviga minut, och jag saknar dig. Jennifer var lite bekymrad häromdagen, hon sa att du var ledsen uppe bland änglarna för du har ju inga vingar och kan inte flyga...

Hoppas du någon gång på något sätt kan tala om för mig hur du mår, och att du vet hur mycket jag älskar dig. Tack för ALLT du gett mig under dessa år, du har varit, och ÄR, världens bästa pappa. Tack för att du alltid ställde upp för mig och mina barn. Tack för att du gjorde mig till den jag är idag. Tack för att du var min pappa - min hjälte

Älskar dig!!

Ons 26 September 2007Hade det inte varit strömavbrott den 19/9 så...

*...hade jag inte gått iväg hemifrån som jag gjorde denna dag.

*...hade våran telefon hemma fungerat.

*...hade jag fått samtalet om att min pappa åkt iväg med ambulansen till Lycksele.

*...hade jag fått ta adjö av min pappa.

Istället rivs mitt hjärta itu av tanken av att min pappa dog ensam, jag fick inte chansen att tala om för honom hur mycket jag älskar honom. VARFÖR??????? Jag saknar honom så det gör ont.

Förlåt mig pappa!! Om jag visste... KOmmer aldrig förlåta mig själv...

Jag älskar dig - nu och för alltid

Tis 25 September 2007Jag saknar dig så mycket pappa! Vill och kan inte förstå att du inte längre finns hos mig... Väntar varje minut på att du ska komma och väcka mig ur denna mardröm...

Jennifer säger; Moffa blev sjuk och for iväg upp till änglarna och stjärnorna.... Jennifer och Tilda kommer att veta vem deras moffa är, kommer att prata om dig varje dag.

Pappa! Har varit hem till dig några ggr nu, och det är skönt att känna doften av dig, men det är så smärtsamt att veta att det inte kommer finnas kvar... Jag ska pussla klart pusslet du höll på med, som du tyckte var så skoj.
Jag hoppas du vet hur mycket jag älskar dig, saknar dig så mycket att det gör ont.

"Att älskas utav dig är det vackraste för mig....

Sön 23 September 2007 
Min älskade pappa - min hjälte - har ryckts ifrån mig...
Det går inte att förklara hur ont det gör inom mig, kan inte fatta att han aldrig kommer tillbaka... Det gick så fort, jag fick inte chansen att ta farväl. Världens snällaste människa, ställde alltid upp. Varför????? Varför tog DU min pappa? Han var inte redo, han hade sååå mycket att se fram emot, och JAG är inte redo att förlora min hjälte.


PAPPA!

Jag saknar dig så mycket, vill att du ska komma tillbaka till mig, så jag får krama dig, känna lukten av dig, och tala om för dig hur mycket jag älskar dig....
Hoppas du tittar till oss ibland, vaka över mina barn, så syns vi senare, i Nangijala.
Jag älskar dig - nu och för alltid!

Sov gott pappa - min hjälte


R*I*P 1949-2007


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0